IDEĀLAS GARŠU KOMBINĀCIJAS
MŪSU PRODUKCIJA



GARŠIGA UN SVAIGA
ATDZESĒTA ZIVIS
Zivis ir pilnvērtīgs olbaltumvielu avots līdzīgi kā, piemēram, gaļa, piena produkti vai olas. Taču atšķirībā no tiem, zivis nesatur piesātinātos taukus, bet satur omega-3 nepiesātinātās taukskābes. Īpaši bagātas ar omega-3 taukskābēm ir treknās zivis. Tāpat zivīs un vēžveidīgajos ir maz kaloriju un daudz mazāk tauku nekā gaļā. Zivis satur arī daudz dažādus vitamīnus un minerālvielas, kas ir nozīmīgas un labvēlīgi ietekmē cilvēku veselību. Lietojot uzturā pietiekami daudz zivis, tās palīdz izvairīties no sirds un asinsvadu slimību saslimšanas, nodrošina labāku nervu sistēmas darbību un uzlabo imūnsistēmu. Uztura speciālisti iesaka ēst zivis vismaz divreiz nedēļā.
GARŠIGA UN SVAIGA
JŪRAS VELTES
Jūras velšu vērtība ir viegli izmantojamās olbaltumvielās, mikroelementos un taukskābēs. Salīdzinājumā ar gaļu, jūras veltes ir barojošākas, bet figūras uzturēšanai tās ir nepieciešamas, jo neļauj taukiem un ogļhidrātiem uzkrāties tur, kur tas nav vajadzīgs. Jūras velšu lietderība ir atkarīga no to bioķīmiskā sastāva. Piemēram, gan garneles, gan mīdijas ir augstvērtīgs olbaltumvielu avots, tās satur omega 3 taukskābes un dažādas minerālvielas, kā, piemēram, dzelzi, cinku un varu, kā arī B12 vitamīnu. Savukārt, astoņkāji ir bagātināti ar B un C vitamīniem.












GARŠIGA UN SVAIGA
SALDĒTA ZIVS UN ZIVJU PRODUKCIJA
Saldētas zivis, tās atlaidinot, nezaudē savu uzturvērtību. Svarīgi, lai zivis un jūras veltes pēc atlaidināšanas netiktu atkārtoti sasaldētas. Ūdens glazējuma kārtiņa, pasargā zivis no izžūšanas un ārējo faktoru iedarbības. Pēc atlaidināšanas, zivis vēljoprojām satur omega-3 taukskābes, olbaltumvielas, vitamīnus un visas minerālvielas.